PowerMama Yoga


Mijn naam is Sonya Cornips  en ik ga vanaf eind maart 2023 yogalessen verzorgen bij Powermama!

Ik ben zelf geraakt door yoga op mn reis door Thailand in 2005. Naast fijne oefeningen ontdekte ik daar dat yoga nog veel meer is. Het is ook een manier om écht contact met je lichaam te maken en een stuk rust en vertrouwen binnenin te mogen ervaren. Na veel verschillende lessen, trainingen en workshops zocht ik meer verdieping en ben ik een driejarige opleiding tot Hatha yoga docente gaan volgen. Sinds 2016 mag ik de yoga nu doorgeven aan anderen. 

Hatha yoga is een rustige fysieke vorm van yoga waarin de asana's (houdingen) en pranayama's (ademhalingsoefeningen) centraal staan. Mijn lessen zullen je een mooie houvast kunnen bieden in de bijzondere tijd van de zwangerschap en de tijd als mama. Door bewust een verbinding met je eigen zelf te maken ontstaat namelijk kracht, flexibiliteit stabiliteit en rust. Zowel fysiek als mentaal. Op je yoga mat, maar ook daarbuiten.

Kom je het zelf ervaren?

Voor wie?

De yoga lessen zijn voor iedereen beschikbaar. Je hoeft dus niet eerst de PowerMama cursus te doorlopen. De yoga lessen zijn een mooie aanvulling naast het overige aanbod van PowerMama Sittard-Geleen, je kunt ze dus ook tegelijk volgen. 

Praktische informatie

De lessen worden gegeven op woensdagen van 20.00 - 21.00 uur

Locatie; Praktijkruimte Fysiotherapie Kleine Steeg, Kleine Steeg 7H, Sittard.

Kosten; Vanaf €15,- per les

Aanmelden

Wil jij ook écht contact maken met je lichaam en het kindje in je buik? Meld je dan via de app van PowerMama Sittard-Geleen aan! De app kun je hieronder downloaden en daarin een strippenkaart kopen voor de lessen.