PowerMama Core Restore


Ben jij (recent) bevallen en wil jij het sporten weer oppakken? Vind jij het belangrijk de training weer rustig op te bouwen met aandacht voor herstel van de buikspieren, de bekkenbodem, houding en mobiliteit? Dan is de Core Restore training de eerste stap op weg naar herstel.

In deze cursus komt aan bod:

  • We beginnen bij de basis, zodat jij vanuit een sterk fundament kunt doorbouwen.
  • We doen een buikspieronderzoek
  • We trainen de buikspieren, bekkenbodem en hebben ook aandacht voor mobiliteit.
  • Hoe kun je sporten weer oppakken na de bevalling en wat moet je weten over je herstel.
  • Wat zijn alarmbellen en veel voorkomende klachten

De Core Restore bestaat uit 6 lessen welke je volgt met steeds dezelfde groep mama's. Hierdoor is er ook ruimte om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en even gezellig te kletsen tijdens het sporten. 

Voor wie?

De Core Restore is geschikt voor:

  • Vrouwen met zwangerschapsgerelateerde klachten zoals een diastase, verzakkingsklachten, incontinentie of bekkenpijn.
  • Recent bevallen vrouwen, bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je na 5 weken starten. Na een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken.

 

Startdata

De Core Restore zal in 2024 starten op de volgende data:

Maandag 15 april

Maandag 3 juni

Maandag 29 juli

Maandag 9 september

Maandag 21 oktober

Maandag 2 december

Weet je al dat je bij een van deze startdata aan wilt sluiten? Geef je dan nu meteen op! Bij 6 deelnemers is de groep namelijk vol.

Nadat je de Core Restore hebt doorlopen, kun je verder sporten in de doorlopende groepslessen van PowerMama. Deze groepslessen zijn ook op maandagavond en voor iedereen geschikt die de cursus gevolgd heeft. Hierdoor kun je net zo lang blijven sporten bij PowerMama als voor jou fijn voelt!

Aanmelden

Wil je graag meer informatie over de lessen of je aanmelden? Neem dan contact op met Sanne via info@powermama-sittardgeleen.nl of het contactformulier! Je ontvangt dan alle verdere informatie en een link om de app van PowerMama Sittard-Geleen te downloaden.

 

De Core Restore kost € 129,50 voor de cursus van 6 weken + 1 credit voor de groepsles.