Leuk kennis te maken!


Mijn naam is Sanne Gielen en in samenwerking met de Core Academy geef ik het PowerMama programma aan alle mama's en mama's to be in Sittard en omgeving.  

Zelf ben ik mama van 2 dochters en gedurende deze zwangerschappen miste ik de mogelijkheid om onder begeleiding actief aan mijn lichaam te blijven werken. Ook ben ik ervaringsdeskundige met diverse klachten die zwangerschapsgerelateerd zijn zoals bekkenpijn en een blijvende diastase. Tijdens mijn 2de zwangerschap ben ik op zoek gegaan naar een manier om te blijven trainen aan mijn lichaam en kwam daarbij het PowerMama programma tegen. Ik heb dus zelf kunnen ervaren wat functioneel trainen tijdens je zwangerschap voor positief effect kan hebben. Mijn lichaam voelde veel sterker aan, ik had minder klachten, de bevalling ging sneller en na de bevalling was ik weer veel sneller op de been!

Omdat ik graag ook andere vrouwen de mogelijkheid wil bieden om tijdens en na hun zwangerschap actief en onder begeleiding aan hun lichaam te werken, heb ik de opleiding van de Core Academy gevolgd. Na het afronden van deze opleiding mag ik me pre- en postnatale coach noemen en heb ik alle kennis en ervaring in huis om andere mama’s (in spé) te begeleiden.

Ik blijf nauw samen werken met de Core Academy en volg regelmatig masterclasses en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken. Daarnaast sta ik in direct contact met Karin Bartholet, zelfstandig bekkenfysiotherapeute in Sittard en regio. Mocht het nodig zijn, kan zij met ons meekijken voor tips en advies. Voor meer informatie over Karin: www.bekken-pro.nl