PowerMama Cursus


De PowerMama Cursus  is een trainingsprogramma waarin er extra aandacht wordt besteed aan onder andere je ademhaling, buikspieren, houding en bekkenbodem. Het programma bestaat uit 8 lessen waarin iedere week een ander onderwerp aan bod komt. Uiteraard wordt er iedere les ook getraind! De kern van de les is dan ook een 'Workout van de dag', meestal in de vorm van een circuittraining. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van de grote spiergroepen en je stabiliteit en uithoudingsvermogen. 

De PowerMama Cursus bestaat uit 8 lessen welke je volgt met steeds dezelfde groep mama's (to be). Hierdoor is er ook ruimte om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en even gezellig te kletsen tijdens het sporten. 

Voor wie

De PowerMama Cursus is geschikt voor:

  • Zwangere vrouwen, meest ideale startmoment is bij 17 tot 25 weken zwangerschap.
  • Vrouwen met zwangerschapsgerelateerde klachten zoals een diastase, verzakkingsklachten, incontinentie of bekkenpijn

 

Startdata

Dit zijn de startdata in 2024:

Maandag 27 mei t/m 8 juli

Maandag 29 juli

Maandag 23 september

Maandag 18 november

Weet je al dat je bij een van deze startdata aan wilt sluiten? Geef je dan nu meteen op! Bij 8 deelnemers is de groep namelijk vol.

Nadat je de PowerMama cursus hebt doorlopen, kun je verder sporten in de doorlopende groepslessen van PowerMama. Deze groepslessen zijn ook op maandagavond en voor iedereen geschikt die de cursus gevolgd heeft. Hierdoor kun je écht tot aan je bevalling blijven trainen!

Aanmelden

Wil je graag meer informatie over de lessen of je aanmelden? Neem dan contact op met Sanne via info@powermama-sittardgeleen.nl of het contactformulier! Je ontvangt dan alle verdere informatie en een link om de app van PowerMama Sittard-Geleen te downloaden.

In de app kun je zelf je rittenkaarten aanschaffen en een plekje reserveren in de les. Sanne zal je ook vragen om een intakeformulier in te vullen. Op die manier zijn we op de hoogte over alle bijzonderheden van je zwangerschap en/of bevalling en kunnen we goed voorbereid starten met de lessen.

Download en bekijk hieronder alvast de app van PowerMama Sittard-Geleen: