PowerMama Individueel

Naast de groepslessen is het ook mogelijk om persoonlijke afspraken met Sanne te maken en individueel te trainen. Sanne zal, afhankelijk van jouw doelen, een schema op maat maken en 1-op-1 met je trainen. Ook is het mogelijk om na je bevalling een 'PowerMama Check' in te plannen. We zullen dan samen kijken hoe je lichaam hersteld is van de zwangerschap en bevalling en waarmee je nog rekening dient te houden tijdens het sporten. 


Ik ben zwanger

Tijdens de personal training gaan wij aan de slag met persoonlijke doelen middels een programma op maat. Tijdens deze trainingen werken we aan jouw fysieke en mentale fitheid. Dit door middel van functionele krachttraining, cardio training en core training. Een aangepast programma wat past bij het trimester waar jij in zit en de doelen die jij hebt.

 

Doel van personal training is dat jij je sterker en fitter voelt, zowel fysiek als mentaal, dat je een gezond gewicht behoudt, je zelfverzekerder voelt en klaar bent voor jouw grootste work-out aller tijden: de bevalling.

Ik ben bevallen

Ben je (pas) bevallen en wil je liever starten met 1-op-1 begeleiding? Misschien omdat je een diastase hebt, bekken(bodem)klachten, ruptuur of een verzakking waardoor sporten spannend is. Of wil jij gewoon liever niet in een grote groep trainen.

 

We starten de postnatale trainingen altijd met een uitgebreid buikspier-onderzoek. Zo bepalen we je beginpunt. Naast aandacht voor buik- en bekkenbodem is het ook belangrijk om kracht en conditie weer rustig op te bouwen. Doel van de (personal) trainingen is dat we samen aan jouw persoonlijke doelen werken dat jij je sterk en fit voelt, lekker in je vel zit als fitte mama.

Voor wie?

  • Voor vrouwen die zwanger zijn en graag willen blijven sporten zodat ze gezond en fit blijven.
  • Voor vrouwen die recent bevallen zijn en op een verantwoorde manier weer willen starten met sporten.
  • Voor vrouwen die al langer geleden bevallen zijn maar nog zwangerschapsgerelateerde klachten hebben zoals bekkenpijn, urineverlies, een diastase of verzakking. 
  • Voor vrouwen die liever niet in een groep trainen.
  • PowerMama Check: voor vrouwen die hun eigen sport weer willen oppakken maar willen weten waar ze op moeten letten.

Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken.

 

Wanneer

De 1-op-1 afspraken worden via de app van PowerMama Sittard-Geleen gepland. Beschikbare dagdelen hiervoor zijn:

  • woensdag middag
  • vrijdag middag

Aanmelden

Ben je klaar om aan jezelf te werken en fit te worden / blijven? 

Neem dan contact op met Sanne via:  info@powermama-sittardgeleen.nl of vul het contactformulier in!